Existeixen els extraterrestres?


Ara que molts tenim la mirada dirigida cap a fora del nostre planeta, sobretot cap a Mart, és normal que es parli de temes esotèrics relacionats amb allò que pugui existir més enllà de la Terra. Els extraterrestres, com no, serien un d'aquests.

El que avui dia es coneix amb el "fenomen OVNI" és fonamentalment un fenomen de la segona meitat del segle XX.

Molts sostenen que des del passat més remot, l'ésser humà va intentar expressar el que veia d'acord amb el seu enteniment, relacionant les distintes manifestacions amb objectes coneguts, mantenint d'aquesta manera la semblança amb l'observat.
Els investigadors "moderns" d'aquest fenomen defineixen com el primer albiramentdocumentat modern el succeït a Xile el 1868.

Opinions a favor: Són molts els albiraments del fenomen, hi ha una gran quantitat de fotografies i vídeos que mostren OVNI, i fins i tot documents i informes militars desclassificats. S'han donat casos d'avions comercials en les que gran nombre de passatgers han vist al mateix temps un fenomen d'aquesta mena, i fins el dia d'avui no s'han pogut demostrar que totes aquestes evidències siguin falsificacions o producte d'al·lucinacions. La notícia, de l'any 2001, diuen que es recolza en la declaració d'extreballadors dels governs del Regne Unit i dels Estats Units, però, si és analitzada amb una mica de calma, hi ha algunes coses que no quadren gaire.

Opinions en contra: Molts cinetífics afirmen que aquestes fotos i videos han estat produïts per fenòmens atmosfèrics que afecten a les lents de les càmares.

De tota manera, no penseu que amb això volem dir que sigui impossible que hi existeixin els extraterrestres, o que aquests explorin l'espai amb les seves naus.

Potser, dins d’uns quanta anys pugam investigar més en fons.